- Tortell de pasta de full amb nata
- Tortell de pasta de full amb trufa
- Tortell de pasta de full amb nata/trufa
- Tortell de brioix amb nata
- Tortell de brioix amb trufa
- Tortell lionesa amb nata
- Tortell lionesa amb trufa
- Tortell de reis

- Pals lionesa amb nata
- Pals lionesa amb trufa
- Lioneses amb nata
- Lioneses amb trufa
- Lioneses amb crema pastissera
- “Tarta de Santiago”
- Pastís amb pastanaga
- Púding
- Tarta de formatge
- Milfulls amb nata
- Milfulls tamb trufa
- Milfulls amb crema pastissera
- Tartaleta amb crema de llimona
- Tartaleta amb “merengue”
- Braç de “gitano” amb nata
- Braç de “gitano” amb trufa
- Braç de “gitano” amb crema pastissera
- Bracets amb nata
- Bracets amb trufa
- Búlgar
- “Cono” amb nata
- Tronc de Nadal
- Massinis (San Marcos)
- Bescuits
- Borratxos
- Galetes cookies
- Galetes ossets
- “Muffins” xocolata
- “Muffins” iogurt
- “Muffins” aranyons
- “Plum cake” amb fruites
- “Tarta Tatin” amb poma
- “Merengue” tou
- “Merengue” sec amb avellanes i ametlles
- Pastís de noces, de bateig i de comunió
- Pastís amb maduixes i nata
- Ametllats d’ametlla
- Ametllats d’ametlla i xocolata
- “Mousse” de llimona
- “Mousse” de maduixa
- “Mousse” de xocolata
- “Mousse” de crema catalana
- “Mousse” de 3 xocolates
- “Mousse” de xocolata i mascarpone
- “Mousse” de torró i flam mascarpone
- “Mousse” cremosa de café i whisky
- “Mousse” de marc de cava
- Tronc de cava i crema tropical
- Tronc de xocolata i crema de mango
- Tiramisú
- “Sacher”
- Pastís de mantega
- Pastís de Sant Jordi
- Pastís d’enamorats amb nata o trufa
- Pastís infantil
- Pastissos variats per encàrrec
- Mones de bescuit amb trufa
- Mones de bescuit amb melmelada
- Mones de bescuit amb nata
- Mones de xocolata amb o sense figures
- Ous de xocolata
- Torró d’ametlla i pinyó
- Torró trufat amb taronja
- Torró de crema cremada
- Torró de guirlache
- Torró trufat de licor amb cireres
- Torró de praliné
- Torró nous de Macadamia
- Trufes